Een huis kopen als zelfstandig ondernemer.

Er zijn steeds meer Nederlanders die als zelfstandig ondernemer aan de slag gaan. Als zelfstandige kunnen je inkomsten per maand verschillen. Maar hoe zit het dan met hypotheken voor zzp'ers en andere ondernemers?

Het afsluiten van een hypotheek als ondernemer biedt gelukkig veel mogelijkheden. Wat vaak niet bekend is, is dat je al vanaf 1 jaar na inschrijving bij de Kamer van Koophandel een hypotheek kunt afsluiten. Dit opent meer mogelijkheden dan de meeste mensen denken. Als adviseurs kunnen wij je volledig ondersteunen en het hele proces voor jou regelen. Daarnaast is het van groot belang om jezelf goed te verzekeren tegen arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Bij ons nemen we graag de tijd om jouw specifieke situatie te bekijken en de mogelijkheden op maat te bespreken. We begrijpen dat er meer mogelijk is dan men vaak denkt, en we zijn er om jou te begeleiden en te helpen bij het vinden van de juiste hypotheekoplossing als ondernemer.


Met ons gratis adviesgesprek helpen we je vooraf al met het in kaart brengen van de mogelijkheden op basis van je persoonlijke wensen en doelen.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.
We help you to buy your house in the Netherlands