Vraag hier een adviesgesprek aan.

Onafhankelijk
Persoonlijk
Lokaal

Gratis adviesgesprek

Wij helpen je graag op weg met het vinden en afsluiten van de best passende hypotheek en/of verzekeringen.

Onze onafhankelijke adviseurs nemen de tijd om je wensen en situatie goed te begrijpen, zodat zij jou een maatwerkadvies kunnen geven.

Laat ons eens luisteren naar jouw situatie. Wij bekijken welke financierings- en verzekeringsmogelijkheden het beste bij jou passen. Je krijgt geen verplichtingen, alles is volledig vrijblijvend en zonder kosten.

Vul het contactformulier in voor het in plannen van een gratis adviesgesprek. Of kom langs bij en een van onze drie locaties. De koffie staat voor je klaar.

Hypotheek
Pieter & Melanie

Mike heeft ons fantastisch geholpen met het adviseren en aanvragen van onze eerste hypotheek. Elke vraag of onduidelijkheid werd beantwoord en/of toegelicht. We hebben het als zeer prettig ervaren dat we altijd konden bellen of appen.

Verzekering
Sander

Duidelijke uitleg en advies. Staat op elk moment klaar voor vragen en hulp. Houd je van alles op de hoogte hoe het ervoor staat. En niet te vergeten erg aardig en klantvriendelijk!

Hypotheek
Nienke

Goede begeleiding en advies op maat. Duidelijke en prettige manier van communiceren. Neemt voldoende tijd om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden. Goed bereikbaar en reageert snel, ook buiten kantoortijden.

Beste advieskantoor van Nederland.
Advies Awards
Financieel Advies - Enschede
Haaksbergerstraat 248
info@jahnigterbraak.nl
7513 EE Enschede
+31534307370
Financieel Advies - Losser
Raadhuisstraat 5
info@jahnigterbraak.nl
7581 AA Losser
+31535363532
Makelaardij - Enschede
Haaksbergerstraat 252
makelaars@jahnigterbraak.nl
7513 EE Enschede
+31534307370
Je kunt ons natuurlijk altijd even bellen of een appje sturen.