Taxateur voor Enschede en omstreken

Taxatie is afgeleid van het Latijnse woord ‘Taxare’ en betekent het op waarde schatten van een goed. Wij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het op waarde schatten van alle type woonhuizen in de Regio Twente.

Makelaar Enschede

Onze erkende taxateurs staan voor je klaar!

Binnenkort een woning kopen of verkopen? Wij leveren het compleet uitgewerkte (gevalideerde) taxatierapport binnen 48 uur nadat wij de woning hebben opgenomen. Onze taxatierapporten worden door alle banken en geldverstrekkende instanties in Nederland geaccepteerd aangezien onze taxateurs staan ingeschreven in het Nederlands Register voor Vastgoed Taxateurs (NRVT) en wij als kantoor zijn aangesloten bij de validatie instantie NWWI.

Met onze 48-uurs taxatieservice ben je dus snel geholpen en ontvang je een goed onderbouwd taxatierapport dat voldoet aan alle voorschriften die door banken en verzekeraars zijn gesteld. Voor het zo spoedig laten verlopen van taxaties, vul het formulier in via de knop.


Waar heb je o.a. een (gevalideerd) taxatie voor nodig?

  • Als je een woning hebt gekocht en deze geheel of gedeeltelijk wil financieren met een hypothecaire geldlening;
  • Als je de huidige hypotheek wil verhogen of wil oversluiten;
  • Verlagen opslag rentetarief omdat je woning flink in waarde is gestegen;
  • Als je bij echtscheiding de waarde van de gezamenlijke woning moet weten voor verdeling of herfinanciering;
  • Bij een mogelijke nalatenschap waar je de waarde nodig hebt voor aangifte van successie (te betalen belasting op de erfenis), maar ook om te bepalen of de nalatenschap wel of geen positieve waarde heeft.


Onze taxateur in Enschede is direct inzetbaar

Heb je op korte termijn een het rapport van de woningtaxatie nodig en zoek je een erkend taxateur waarmee je snel kunt schakelen? Onze taxateurs uit Enschede zijn altijd bereikbaar en kunnen je daarom direct van dienst zijn met taxeren. Wij streven altijd om binnen 48 uur een taxatierapport af te geven en doen we voor een tarief incl alle werkzaamheden. Kortom; bij Jähnig + Ter Braak, erkende NVM makelaars, garanderen we een snelle en nauwkeurige taxatie van de staat van jou woonhuis, essentieel voor een geïnformeerde koopbeslissing.

Wat is mijn woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!

Taxatie aanvraag
Status verbouwing: *
Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Jordy Zwarteveen
Nicky Borkent
Vraag een taxatie aan!

Wil je meer informatie of wil je een taxatie plannen, maak dan gebruik van het formulier op deze website en vraag het taxatierapport aan. Wij helpen je graag verder!

Plan een afspraak