Gratis waardebepaling bij Jähnig + Ter Braak

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling!

Verzekeringsadvies Enschede

Een gratis waardebepaling van je huis

Wij begrijpen maar al te goed dat je, als je intentie is om je huidige woning te verkopen, enorm benieuwd bent naar de marktwaarde van je woning. Wij houden je daarom niet onnodig in spanning.

Nadat wij kennis hebben gemaakt met jou en je woning, kunnen wij direct ons oordeel geven over de marktwaarde van je woning. Dit kunnen wij omdat wij van te voren uitvoerig marktonderzoek verricht hebben en jarenlange ervaring hebben in de Twentse woningmarkt.

Onze waardebepaling is geheel vrijblijvend en gratis!

Wij kijken ernaar uit om kennis met jou en je woning te maken en zijn je daarom graag verder van dienst.

Taxatie aanvraag
Status verbouwing: *
Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Jordy Zwarteveen
Nicky Borkent
Maak een afspraak met onze NVM makelaars

Een NWWI taxatierapport tegen een scherp tarief kan snel en gemakkelijk via onze website of je neemt contact met ons team via telefoon, whatsapp of mail. Onze taxateur werkt je aanvraag snel door en valideert alles zo snel mogelijk.

Plan een afspraak
Wat is mijn woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!