Verkoopmakelaar voor huis verkopen in Enschede en omstreken

Je woning verkopen is een spannende, vaak ook emotionele en onzekere gebeurtenis. Wat staat je zoal te wachten? Welke verkoopopbrengst is realistisch? Binnen welk tijdsbestek wordt mijn woning verkocht? Is mijn woning ‘verkoop’ klaar? Dit zijn slechts een aantal vragen die ongetwijfeld bij je op zullen komen. Voor deze en nog tal van andere vragen willen wij graag je vertrouwenspartner zijn! Bekijk onderstaande video voor een impressie van ons verkoopproces.

Advies Enschede

Kennismaken met onze verkoopmakelaars in Enschede?

Huis direct verkopen? Wij vinden het eerst belangrijk om te weten wie onze opdrachtgevers zijn. Wat zijn de wensen en de verwachtingen? Wat is de reden van verkoop? De antwoorden op deze vragen zijn essentieel bij het opzetten en uitwerken van onze persoonlijke verkoopstrategie. Graag maken wij daarom een afspraak voor een kennismakingsgesprek voor de verkoop van jouw woning. Om dit gesprek persoonlijk en doeltreffend te maken komen wij graag bij je thuis. Want daar gaat het uiteindelijk om!

Uitvoerig marktonderzoek bij huis verkopen in Enschede e.o.

Voordat wij bij je thuis komen, helpen wij bij een juiste uitvoerig marktonderzoek, uiteindelijk is de woningmarkt op het moment weer heel dynamisch en zien wij de verkoopprijzen weer maandelijks toenemen. Als wij bij je thuis zijn, bekijken wij je woning grondig en geven tips over hoe wij een huis zo goed mogelijk kunnen presenteren. Omdat wij ons huiswerk gedaan hebben en kunnen terugvallen op onze jarenlange ervaring, geven wij je gelijk een vrijblijvende en kosteloze waardebepaling van jouw huis. Ontmoet onze makelaars in Enschede en maak een afspraak met het team.

Werkwijze van Jähnig + Ter Braak

Persoonlijke aandacht. Het klinkt cliché, maar voor ons kantoor met stip het belangrijkste aspect. Wij hebben namelijk niet alleen persoonlijke aandacht voor jou en je wensen, maar ook persoonlijke aandacht voor je woning. En dit met een kritische en professionele blik. Wij zetten ons dagelijks volledig in voor onze opdrachtgevers om het gezamenlijke doel te behalen; het genereren van een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst van het woonhuis! En dit kunnen wij absoluut niet alleen. Jij bent namelijk de expert als het gaat om alle unieke eigenschappen van het woonhuis. Wij zijn de experts om deze eigenschappen vervolgens te vertalen naar een realistische vraagprijs. We maken ons sterk in snel en laagdrempelige samenwerking. No nonsens en samen maken wij het verschil!

Professionele presentatie van je woning

Om hét verschil ook te kunnen maken op alle internet platforms is de presentatie van je woning essentieel. Om die reden is ons presentatiepakket zeer compleet en geheel op maat voor je woning. Wij maken onder andere gebruik van een uitgebreide fotoreportage door een vakfotograaf, 360 graden foto’s, digitale plattegronden en video’s (eventueel hoogtevideo’s). De presentatie wordt verzorgd nadat het woonhuis gestyled en/of door onze klussenman verkoop klaar is gemaakt.

Download verkoopprocedure
Verkoopformulier
Schatting huidige woningwaarde: *
Thank you! Your submission has been received!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.
Jordy Zwarteveen
Laten we kennismaken!

Wij zijn een klein, hecht maar vooral ook ervaren team, die elke dag opnieuw vol enthousiasme en overtuiging voor jou aan de slag gaat. Het kantoor bestaat sinds 2017 en heeft door haar persoonlijke aandacht een uitstekende reputatie opgebouwd.

Plan een afspraak
Wat is mijn woning waard?

Heb je plannen om je woning te verkopen en ben je daarom erg nieuwsgierig naar de huidige marktwaarde? Dan komen wij graag bij je thuis langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!