Zakelijke verzekeringen.

Als ondernemer is het belangrijk je bedrijfsrisico’s goed in beeld te hebben. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsstagnatie, schade aan je gebouw of inventaris en wettelijke aansprakelijkheid.

Een onvoorziene ziekte van een werknemer of ondernemer kan aanzienlijke kosten met zich meebrengen. Met goed risicomanagement kun je echter als ondernemer met een gerust hart blijven ondernemen.

Bij Jähnig + Ter Braak begrijpen we het belang van een optimale verzekering voor jouw bedrijf. Als volledig onafhankelijke adviseurs, zonder banden met banken of verzekeringsmaatschappijen, kunnen onze zakelijke verzekeringsadviseurs je helpen bij het in kaart brengen van je verzekerbare risico's en het vinden van de meest geschikte oplossing voor jouw bedrijf.


Dankzij hun expertise en ervaring kunnen zij je voorzien van waardevol inzicht in de beste manier om je bedrijf te beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen. Zo kun je onbezorgd blijven ondernemen, wetende dat jouw bedrijf optimaal verzekerd is en dat je altijd kunt rekenen op de ondersteuning van onze deskundige adviseurs.

Even voorstellen
Even voorstellen ambitie
Even voorstellen

Even voorstellen ambitie

Timmy Eulderink

Adviseur particuliere en zakelijke verzekeringen.

Bianca Slotboom

Adviseur zakelijke verzekeringen.

Arjan Laarman

Adviseur zakelijke verzekeringen.

Inzicht in al je financiën met de polismap

Met een digitale polismap hoef je niet langer te zoeken naar die ene verzekeringsovereenkomst of het contactgegevens van je verzekeringsmaatschappij. Alles wat je nodig hebt, is overzichtelijk geordend en terug te vinden in één digital map.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.