Hypotheekadviseur Hengelo

De best beoordeelde hypotheekadviseur nabij Hengelo

Mike ter Braak en Tim Jähnig vormen de aanspreekpersonen en zijn tevens de onafhankelijke hypotheekadviseurs met gezamenlijk ruim 20 jaar ervaring. In een zeer bewegende markt als de hypotheekmarkt is het uitermate belangrijk om goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving, financieringsvormen en nieuwe belastingregels. Zo kunt u hier de actuele rentestanden bekijken. Wie we zijn en of we ons werk wel goed (genoeg) doen, dat laten we graag over aan klanten die u al voor gingen. Daarom verzamelen we zoveel mogelijk recensies die u op advieskeuze.nl kunt teruglezen.

Doe de gratis hypotheek check in Hengelo

Appartement of huis kopen in hengelo? Onze hypotheekadviseur helpt aan de juiste Hengelo

Om in het huidige klimaat gebruik te kunnen maken van renteaftrek kunt u kiezen uit een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek. Beide hebben zo hun voor- en nadelen, maar ook dat is volledig afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er bestaat geen pasklare oplossing. Om eerlijk en deskundig advies te kunnen geven voor uw hypotheek in Hengelo komen we daarom juist met u in contact. Dat kan bij thuis of bij ons kantoor. Wij zijn gevestigd in Oldenzaal, aan de Hanzepoort 5. We zijn snel bereikbaar via de snelweg (vanuit Hengelo) of via de Oldenzaalsestraat (vanuit Enschede).

Zit u te overwegen om u bestaande hypotheek eens kritisch onder de loep te houden? Verstandig, want het kan zeker geen kwaad om zo nu en dan een hypotheek check te doen. Maak direct een afspraak met onze hypotheekadviseur in Hengelo. Uit ervaring weten we namelijk dat soms oversluiten voordeliger voor u kan zijn.

Of bel ons direct

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.