Hypotheekadviseur Enschede

Ontmoet de best beoordeelde hypotheekadviseur uit de regio

Maak kennis met Tim Jähnig en Mike ter Braak, onze adviseurs die u bijstaan bij het nemen van misschien wel de belangrijkste beslissing in uw leven, namelijk die van het kopen van een huis. Of het nu uw eerste woning betreft of uw vierde, wij maken geen onderscheid in woonsituaties en bieden onze klanten continu eerlijk advies en goede nazorg. We kunnen dit natuurlijk zelf wel zeggen, maar we laten graag onze eigen klanten spreken namens ons. Bekijk via onderstaande knop onze klantervaringen en onze score op basis van recensies op advieskeuze.nl en dan begrijpt u wellicht waarom wij dé hypotheekadviseur in Twente zijn!

De onafhankelijke hypotheekadviseur in Enschede die u scherpt houdt

appartement of huist kopen in Enschede met de juiste financiering

De huidige situatie op de woningmarkt laat het u toe om te kiezen uit 2 soorten hypotheekvormen die u bij ons kunt aanvragen. Dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Dus heeft u een nieuwe hypotheek nodig voor een woning in Enschede en bent u nieuw op de woningmarkt, dan ontkomt u niet aan één van deze twee financieringsvormen. Welke het beste bij u past, dát komen we juist graag toelichten in een persoonlijk gesprek. Waarom? Omdat iedere situatie anders is en er geen pasklare oplossing bestaat. We stellen ons flexibel op en komen indien nodig in de avonduren op afspraak langs op kantoor of gewoon bij u thuis.

Direct besparen? Vraag dan een hypotheek check aan

Wat vaak wordt vergeten, maar zeker niet onbelangrijk is, is om uw huidige situatie onder de loep te nemen. Onze specialisten nemen kritisch uw woonsituatie door en kijken of er besparingsmogelijkheden zijn middels oversluiten of rentemiddeling. Natuurlijk helpen we u hier graag mee, dus maak vandaag nog een afspraak met onze hypotheekadviseur in Enschede.

Liever direct antwoord? Bel ons!

Wellicht wil je direct een antwoord op je vraag.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord en de eerste afspraak is gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.