Hypotheek specialist in Hengelo

De juiste hypotheek op het juiste moment, wij regelen het!

U heeft uw droomhuis in zicht en als klap op de vuurpijl heeft uw een bod gedaan die geaccepteerd wordt. Een fantastisch gevoel! We kennen dit gevoel en ons doel is dromen van mensen verwezenlijken door middel van een goede financiering én eerlijk advies. De centrale ligging van ons kantoor in Oldenzaal maakt het mogelijk dat wij ook woningbezitters en kopers uit Enschede en Hengelo prima van dienst kunnen zijn. Gelukkig kunnen we dit u bewijzen, daarom laten we u graag lezen wat onze klanten vinden van ons. Via onderstaande knop leest u recensies die geplaatst zijn op advieskeuze.nl.Voor nieuwe woningbezitters kunnen wij u ondersteunen in het aanvragen van een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek. Omdat er geen pasklare oplossing bestaat kunnen wij enkel eerlijk en deskundig geven indien wij met u in contact komen. En dat kan prima bij u thuis of bij ons kantoor. Overdag of in de avonduren, we stellen ons flexibel op.

Wij helpen mensen aan de juiste hypotheek in Hengelo

Appartement of huis kopen met de juiste hypotheek in hengelo? Wij regelen het

Door de lage rentestanden is de woningmarkt ook in Twente hard gegroeid. De situatie is zodanig dat woningkopers soms adequaat en op tijd hun financiering geregeld moeten hebben om teleurstelling te voorkomen. Hierin onderscheidt Jähnig en ter Braak zich, want wij zorgen nagenoeg altijd dat u de financiering snel en op tijd voor elkaar heeft. Dat komt door onze betrokkenheid en snelle opvolging. Maar ook omdat onze hypotheekadviseurs gewoon precies weten wat er moet gebeuren.Bestaande klanten scherp houden is ook iets wat we graag doen én waar we trots op zijn. Want wanneer heeft u voor het laatst contact gehad met uw hypotheekadviseur? Wij vinden het belangrijk om periodiek te controleren of er nog voordeel te behalen is op uw financiering. Wij doen dit uw huidige hypotheek te checken en te controleren of deze wel up-to-date is. Gewoon, omdat het hoort. Wij doen dit ook als u geen klant bent bij ons! Dus laat ook een hypotheek check in Hengelo doen en neem contact op met ons team. Het kan geen kwaad en uit ervaring weten we namelijk dat soms oversluiten voordeliger voor u kan zijn.

Kennismaken? Bel ons dan!

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.