Huis kopen in Hengelo

Ik ben nieuw op de woningmarkt, hoe nu verder?

Maakt u de stap naar een koopwoning in Hengelo? Dan doet u er goed aan van te voren te kijken naar de mogelijkheden voor de juiste hypotheek. Voor nieuwe woningbezitters betekend dit de keuze tussen een lineaire hypotheek of een annuïteitenhypotheek. Om hierin de juiste keuze in te maken staan de mensen van Jähnig & Ter Braak u graag van dienst. Tim en Mike, onze hypotheekadviseurs, hebben gezamenlijk 20jaar ervaring op het gebied van hypotheken en financieringen in regio Twente. Ze staan u graag bij met raad en daad en werken volledig onafhankelijk. Dit betekent dat zij zullen inzetten voor de best mogelijke financiering voor uw persoonlijke situatie. Als aanvulling kan Cindy, onze verzekeringsspecialist, u volledig ontzorgen op het gebied van verzekeringen. Gelukkig wordt ons inzet beloond met scores waar we trots op zijn, u leest ze via onderstaande knop.Met een dergelijk compleet team aan specialisten kunnen wij al uw wensen goed vertegenwoordigen. Daarnaast geloven wij niet in kant en klare oplossingen. Om die reden geven wij altijd eerlijk en deskundig advies op maat. Omdat wij werken met alle bekende hypotheekverstrekkers in het land is de keuze groot en kunnen we goed afwegen welke aanbieder de beste voorwaarden biedt. Dit leggen we graag nader toe in een persoonlijk gesprek , hierbij stellen wij ons flexibel op wat betekent dat wij geen moeite hebben om bij u thuis of op kantoor langs te komen. Overdag of 's avonds, het maakt ons niet uit. We komen langs wanneer het u schikt. Ook vertrouwd een huis kopen in Hengelo? Maak direct een afspraak.

Wij helpen u graag het juiste huis te kopen in Hengelo

Appartement of huis kopen in hengelo? Wij regelen het

Bent u reeds in bezit van een woning maar gaat u verhuizen in Hengelo of daarbuiten? Ook dan staan ons team tot uw beschikking. Wij adviseren onze relaties altijd om periodiek hun hypotheek te controleren en te checken of deze nog up-to-date is. Wij komen regelmatig situaties tegen waarbij er toch nog een besparingsmogelijkheid optreedt, ondanks eventuele boeteclausules. Het kan dus nooit kwaad om eens uw huidige situatie te laten analyseren door één van onze medewerkers. Soms kan oversluiten namelijk u toch een besparing opleveren. Ook als u geen klant bent bij ons kunt u een hypotheek check doen. Neem hiervoor graag contact op met ons team of laat u terugbellen.

Of stel je vraag direct aan onze specialisten

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.