Appartement kopen in Oldenzaal

Klantervaringen waar we trots op zijn

Bent u ontevreden over uw huidige hypotheek adviseur omdat hij of zij niet tijdig reageert, en hebt u het gevoel dat u zelf teveel moet doen? Dan is het wellicht tijd om over stappen naar Jähnig en Ter Braak hypotheekadviseurs in Oldenzaal. Ons speerpunt is en blijft u, de klant. Wij streven naar een vlotte doorlooptijd voor het aanvragen van een nieuwe hypotheek of financiering. Doordat we een compact en flexibel team zijn kunnen we heel snel schakelen met onze parters en dat is te merken aan onze klantervaringen. Klanttevredenheid is voor ons alles en daarom verzamelen we zoveel mogelijk recensies van klanten. Die kunt u via onderstaande knop bekijken. Neem ze gerust door en hopelijk raakt u overtuigd van onze aanpak.

Appartement kopen in Oldenzaal met de juiste financiering

Nieuwe appartement kopen in oldenzaal? Kom dan langs!

Zodra u op het punt staat om een appartement te gaan kopen in Oldenzaal, bel ons dan! Want goed voorbereide werk is het halve werk. Hoe eerder wij met u in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe hypotheek, hoe beter ons werk kunnen doen voor het vinden van de best mogelijke financiering. U heeft tenslotte een droom huis of appartement op het oog en wilt niets aan het toeval overlaten. Daarom komen we zo snel mogelijk in actie zodat de koop met zekerheid afgerond kan worden. En dankzij onze zeer sterke samenwerking met diverse makelaars uit de regio kunnen wij u vroegtijdig helpen bij het vinden van een eventuele 2e keus. Kortom, we doen het samen. De twee hypotheekvormen waarvoor u als nieuwe koper op de woningmarkt in aanmerking komt zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek.Maakt u een afspraak, dan passen wij ons aan u aan. We komen bij u thuis of op het werk en in overleg is zelfs mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken. Uit ervaring weten we dat dat het meeste mensen goed schikt. We hopen snel met u kennis te maken.

Of bel ons, dan zorgen wij voor de rest!

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.