Appartement kopen in Hengelo

Hypotheek binnen een week? Bij ons een garantie en geen belofte!

Ontmoet Tim Jähnig en Mike ter Braak, uw deskundigen op het gebied van hypotheken en kredieten. Ons team verwezenlijkt met veel plezier en passie de woonwensen van mensen uit heel Twente. Vanuit ons kantoor in Oldenzaal zorgen wij voor een geheel nieuwe aanpak op het gebied van hypotheek aanvragen. Waar de meeste hypotheekaanvragen meerdere weken of zelfs maanden duren, realiseren wij de juiste financiering in de meeste gevallen doorgaans al binnen één of twee weken. En dat is niet alleen uniek, maar ook erg belangrijk in een zeer bewegelijke woningmarkt waar het regelmatig voorkomt dat een droomhuis wordt weggekaapt vanwege een financiering die niet op tijd rond is. Dit voorkomen wij door snel en adequaat te handelen dankzij korte lijntjes met onze klanten en een ijzersterk netwerk van kredietverstrekkers en makelaars.Ons team heeft gezamenlijk meer dan 20 jaar ervaring op de hypotheekmarkt. Begonnen met het werken voor grotere kantoren in Enschede, zijn we ons eigen pad opgegaan met het idee en visie dat we het beter kunnen doen. Wij geloven namelijk dat een snelle adequate aanpak essentieel is bij een aankoop proces van een woning. Daarom zijn we per mail en mobiel altijd bereikbaar, telefonisch én zelfs via whatsapp. Dit maakt ons toegankelijk en dat willen we ook graag uitstralen.Natuurlijk kunnen we van alles en nog wat beloven. Uiteindelijk zij het onze klanten waarvoor we het doen én die het meest betrouwbare beeld kunnen geven over ons en onze werkwijze. Om een idee te geven van ons werkwijze, verwijzen wij u naar diverse klantervaringen via onderstaande knop.

Appartement kopen in Hengelo met het juiste advies

Appartement of huis kopen in hengelo? Wij regelen het

Natuurlijk zijn we erg trots op onze waardering op advieskeuze.nl en daar werken we hard aan. Stel dat u een appartement wilt gaan kopen in Hengelo, dan zorgen wij daadwerkelijk voor een meerwaarde door adequaat, snel en tijdig te handelen. Het kan soms heel snel gaan op de woningmarkt dus timing is essentieel. Door onze sterke netwerk van gerenommeerde makelaars en hypotheek verstrekkers in Hengelo en omstreken kunnen wij beloven wat wij ook zeggen. Wij zorgen dat u zo snel mogelijk in aanmerking komt voor één van de twee hypotheekvormen, dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Maakt u zich vooral geen zorgen welke het beste past bij uw situatie, want in de meeste gevallen kunnen wij dat direct goed inschatten op basis van onze eerste kennismaking en de aangeleverde stukken.

Of bel voor een eerste gratis eerste afspraak

Of bel onze adviseurs direct op. Je kunt Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! En de eerste afspraak is dus altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.