+31 (0)541 - 24 68 10 +31 (0)626 220 160

Over Jähnig + Ter Braak

Even voorstellen…

Mike ter Braak

Hypotheekadviseur, eigenaar

Mike ter Braak zette zijn eerste stappen in de financiële wereld als kredietadviseur. Door de jaren heen heeft hij zich verder gespecialiseerd in hypotheken en financiële planning. Mike werkt al sinds 2002 als erkend hypotheekadviseur. Z’n vrije tijd brengt hij door met zijn vriendin en drie dochters. Ook slaat hij graag een balletje op de squash-baan en is hij een fanatieke hobby-kok. Verder is hij actief als penningmeester binnen de netwerkvereniging NV Twente.

Tim Jähnig

Hypotheekadviseur, eigenaar

Tim Jähnig kwam er tijdens zijn opleiding tot registeraccountant achter dat actief klantcontact zijn grootste drijfveer is. In 2005 maakte hij de overstap naar het bankwezen en is hij gestart als kredietadviseur. De afgelopen jaren heeft Tim zich verder gespecialiseerd in hypotheken; sinds 2007 werkt hij als erkend hypotheekadviseur. Tim is getrouwd en heeft twee kinderen. Naast tijd voor het gezin, zijn voetbal en hardlopen zijn hobby’s.

Cindy van Baal

Verzekeringsspecialist

Cindy is haar carrière in 1998 begonnen bij Kalsbeek Assurantiën. Eerst als office manager en vervolgens als assistent makelaar. Vervolgens is Cindy doorgegroeid als verzekeringsadviseur. Vanaf augustus 2016 is Cindy verantwoordelijk voor verzekeringsportefeuille bij Jähnig + Ter Braak. Cindy houdt van hardlopen en lezen. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen en is met hen regelmatig op het voetbalveld te vinden. Verder is zij penningmeester voor de ouderraad van basisschool La Res in Enschede.

Ruud Eppink

Hypotheekadviseur

Ruud Eppink is een geboren en getogen Oldenzaler die zich na zijn schoolperiode is gaan specialiseren in de financiële wereld. Eerst via een traineeship bij de Rabobank en later heeft hij zich als intermediair ontwikkeld tot gediplomeerd hypotheekadviseur. Klanten kunnen en mogen helpen door het geven van onafhankelijk advies op basis van vertrouwen is zijn grootste drijfveer. In zijn vrije tijd is voetbal zijn grootste hobby, zowel op het veld als in de zaal.

Sandra Broekhuis

Management assistente

Sandra Broekhuis is 18 jaar werkzaam geweest in het bankwezen. Vervolgens maakte zij de overstap naar een intermediair als management assistente. Daar heeft Sandra zes jaar (met o.a. Mike ter Braak) samengewerkt. Onder het motto “never change a winning team”, is Sandra een nieuwe uitdaging aangegaan als management assistente van Jähnig + Ter Braak.

Bianca Slotboom

Verzekeringsspecialist, Management assistente

Bianca begon haar loopbaan 25 jaar geleden als management assistente bij een hypotheekadviseur. Vervolgens is ze doorgegroeid naar assurantieadviseur en bediende zij zowel de consumenten- als de zakelijke markt. Sinds februari 2017 is Bianca bij ons werkzaam als verzekeringsspecialist en als management assistente hypotheken. Bianca is getrouwd en heeft twee zoons. Verder staat zij in haar vrije tijd graag op de tennisbaan en helpt ze daar met de organisatie van de jeugdcompetitie. Daarnaast zijn koken en lezen haar hobby’s.

 

Klik hieronder om ons een appje te sturen. We doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!

Chat met ons via WhatsApp