Hypotheekadviseur in Twente

De #1 hypotheekadviseur worden in Twente!

Fris, jong, dynamisch én net die dingen anders doen dan we gewend zijn van hypotheek adviseurs. Wij zijn er trots op en gelukkig onze klanten ook. Want Tim en Mike, onze experts, staan oprecht voor u klaar met raad en daad wanneer u het nodig heeft. Wij schakelen snel, hebben sterke connecties in de regio en werken inmiddels samen met alle hypotheekverstrekkers in Nederland. Zodoende kunnen wij écht volledig onafhankelijk u het beste advies geven. Ons treven is de beste hypotheekadviseurs te zijn in Twente. Ons team is iedere dag hard bezig om dit te realiseren en dankzij de feedback van onze klanten kunnen we telkens beter worden. Bekijk via onderstaande knop de meeste actuele klantervaringen en ontdek waarom steeds meer mensen uit Twente voor ons kiezen.

Gewoon.. wanneer het U uitkomt

onze hypotheekadviseur in Twente maak het voor u wél begrijpelijk

Voor nieuwe woningbezitters zijn er 2 soorten hypotheekvormen die u bij ons kunt aanvragen. Dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. De verschillen en de voor- en nadelen lichten wij kraakhelder toe tijdens een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor óf bij u thuis. Wij snappen namelijk heel goed dat u overdag niet altijd de tijd hiervoor heeft. Daarom stellen wij ons flexibel op zijn wij ook ('s avonds) langs op afspraak. Ook zijn wij bereikbaar voor vragen op WhatsApp. Gewoon..makkelijk!

Gratis hypotheekcheck

De huidige lage rente creëert ook kansen voor huidige woningbezitters die niet willen verhuizen. Wellicht zijn er besparingsmogelijkheden middels oversluiten of rentemiddeling. Natuurlijk helpen we u hier graag mee, maak daarom vandaag nog een afspraak met de meest toegankelijke hypotheekadviseur in Twente.

Persoonlijk kennismaken? Bel ons!

Wellicht wil je direct een antwoord op je vraag.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord en de eerste afspraak is gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.