Hypotheek Enschede

Onafhankelijk hypotheek advies in Enschede

Met uw droomhuis in zicht maakt u zich helemaal klaar voor de volgende stap in uw leven. Een huis kopen is natuurlijk een fantastisch gevoel. Eindelijk dat droomhuis voor uzelf of uw gezin. Dat gevoel kennen we maar al te goed en ons ambitie is om dit gevoel te realiseren voor woningkopers in Enschede en omstreken. Met goed en eerlijk advies, een sterk netwerk en jarenlange ervaring helpen wij onze klanten aan de juiste financiering. Bekijk onze klantervaringen via onderstaande knop en raak zelf overtuigd!

Doe een gratis hypotheek check en bespaar op uw maandlasten

Appartement of huis kopen met de juiste hypotheek advies in Enschede

Bent u nieuw op de woningmarkt, dan zijn er twee soorten hypotheekvormen die u bij ons kunt aanvragen. Dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. Wat het verschil is tussen deze financieringsvormen, leggen we graag uit in een persoonlijk gesprek. Omdat wij niet geloven in standaard oplossingen, komen we graag bij u langs. We stellen ons flexibel op en komen indien nodig in de avonduren op afspraak langs op kantoor of gewoon bij u thuis. Wat nooit kwaad kan is uw huidige woonsituatie kritisch laten beoordelen door één van onze specialisten. Uit ervaring weten wij dat in sommige gevallen oversluiten een besparing kan opleveren. Wij helpen u hier graag mee. Voor een afspraak voor een hypotheek check in Enschede, klik hier.

Of bel één van onze adviseurs

Misschien heb je andere vragen.Je kunt daarom gerustonze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.