Huis kopen in Enschede

Ons streven is uw droomhuis realiteit maken met eerlijk advies

Wellicht besluit u te verhuizen binnen of naar Enschede. Dan is een huis kopen is altijd een grote stap. Deze wilt u uiteraard zo goed mogelijk doen en daarbij hoort eerlijk en deskundig advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur. Onze adviseurs, Tim Jähnig en Mike Ter Braak, staan u graag te woord op een moment dat het u schikt. Overdag of 's avonds, op kantoor of thuis, wat u het beste uitkomt. Ons kantoor is gevestigd in Oldenzaal, een centrale ligging in Twente en vlakbij Enschede. Bovendien hebben onze adviseurs jarenlang ervaring opgedaan in Enschede en kennen zij dus de de stad als geen ander. Dit is daarom ook waarom Tim en Mike al veel mensen hebben kunnen helpen aan hun droomhuis.Steeds meer mensen weten ons te vinden en daar zijn we erg trots op. Om u een impressie te geven wat onze klanten van ons vinden verzamelen wij altijd zoveel mogelijk recensies. Want alleen op deze manier krijgt u een eerlijke indruk van wie we zijn en hoe wij te werk gaan. Klik daarom op onderstaande knop om de meeste actuele recensies te bekijken.Is het de eerste keer dat u een huis gaat kopen in Enschede? Dan heeft u de keuze uit twee soorten financieringen. Dat zijn de lineaire hypotheek en annuïteitenhypotheek. Beiden hebben hun voor- en nadelen. Welke dit precies zijn komen we graag u persoonlijk toelichten. Dit doen we bewust, omdat we niet geloven in kant-en-klare oplossingen. Ieder situatie is uniek en zo gaan we er ook mee om. Net als de actuele rentestanden veranderen ook de toelatingsregels bij geldverstrekkers om een hypotheek te krijgen. Dit betekent dat het soms mogelijk is een hypotheek te krijgen, terwijl u dit enkele maanden terug niet voor elkaar kon krijgen.Onze meerwaarde is dat wij volledig onafhankelijk zijn en samen werken met alle bekende hypotheekverstrekkers. Wij weten wat de actuele acceptatieregels zijn per bank zodat u zeker weet dat als wij het niet voor elkaar krijgen, het niemand anders ook lukt.

Definitief een huis kopen in Enschede? Wij zijn er voor u met raad en daad

appartement of huis kopen in Enschede met de juiste financiering

Is de keuze definitief dat u huis gaat kopen in Enschede, dan is het raadzaam om contact op te nemen met Jähnig en Ter Braak. Ook als u al een bestaande hypotheek heeft. Uit ervaring weten wij namelijk dat het periodiek controleren van de huidige hypotheek erg interessant kan zijn. Deze check-up is niets anders dan controleren of de huidige hypotheek up-to-date is. Tegenwoordig zijn er meerdere mogelijkheden om de huidige hypotheek over te sluiten, waardoor het soms dus toch nog voordeel kan opleveren voor u als woningbezitter. Het kan daarom nooit kwaad om het eens te proberen. Maak via onderstaande knop een afspraak met Tim of Mike. De eerste afspraak is altijd GRATIS.

Maak een afspraak voor eerlijk en betrouwbaar advies

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.