Appartement kopen in Enschede

Mooi he, dat ene appartement in de stad...

Of het nu gaat om het verhuizen van een bestaande woning naar een nieuwe woning of dat u voor het eerst de stap maakt van huur naar koop, bij Jähnig en Ter Braak hypotheekadviseurs bent u verzekerd van eerlijk en onafhankelijk advies van ervaren specialisten die al jaren in het vak werkzaam zijn. Ontmoet ons team dat bestaat uit Tim Jähnig en Mike ter Braak die u bijstaan met raad en daad op het gebied van hypotheken en financieringen en Cindy, die u alles kan vertellen over verzekeringen.Wij ervaren dat onze klanten het zeer prettig vinden om in gesprek te zijn met oprechte adviseurs die goed kunnen meedenken in oplossingen in plaats van problemen. Dit begrip komt doordat wij goed luisteren naar uw wensen tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis, op werk of bij ons op kantoor. Want zo zijn we, we passen ons graag aan aan uw woon/werk situatie. Voor een impressie van onze service, verwijzen wij u naar onze klantervaringen. Lees ze via onderstaande knop en raak zelf overtuigd.

Nieuw appartement kopen in of buiten het centrum van Enschede? Wij helpen u graag!

Dankzij onze jarenlange ervaring op de woningmarkt én ons ijzersterk netwerk met makelaars in heel Twente zijn wij in staat om snel, gericht adequaat in te spelen op uw specifieke woonwensen. Met name in Enschede zijn we erg sterk vertegenwoordigt en hebben we we al vele gezinnen en starters geholpen aan een juiste financiering om hun droomhuis te realiseren. De laatste jaren is de woningmarkt in Enschede enorm gegroeid, daarom is het essentieel dat uw financiering snel voor elkaar is om teleurstelling te voorkomen. Gegarandeerd een appartement kopen in Enschede? Neem dan direct contact op!

appartement of huist kopen in Enschede met de juiste financiering

Wordt u voor het eerst woningbezitter dan heeft u de keuze uit twee hypotheekvormen, dit zijn de lineaire hypotheek en de annuïteitenhypotheek. De wetgever heeft bepaald dat alleen op deze hypotheekvormen renteaftrek geldt. Bent u reeds woningbezitter met bijvoorbeeld een (oudere) spaarhypotheek? Dan heeft u recht op meerdere alternatieven, zonder dat u het recht op renteaftrek verliest.Welke financieringsvorm het beste bij u past leggen wij u graag persoonlijk uit. Omdat geen enkele situatie identiek is doen we graag moeite om de best mogelijke financiering aan te bieden die goed aansluit aan uw persoonlijke wensen én uw gezinssituatie. Ons streven is om dit voorspoedig, adequaat en zorgvuldig te doen. Timing is erg belangrijk en jij als woningkoper wilt zo snel mogelijk weten of de financiering definitief rond is. Dit is daarom ook de reden waarom wij zoveel succesvolle financieringen afsluiten en klanten zo tevreden zijn over onze dienstverlening.

Mogen wij u helpen?

Misschien heb je een vraag of opmerking.Je kunt onze hypotheekadviseurs Tim Jähnig en Mike Ter Braak direct bellen.Wij staan je graag te woord! De eerste afspraak is altijd gratis.

Jouw financiële
toekomst
begint bij ons.